Huutokauppa

Tiimipeili® -huutokauppa on auki 31.3.2020 asti, tervetuloa mukaan!

Seikkailumielisille yhteisöille tarjotaan mahdollisuus tutustua Tiimipeiliin® matalalla kynnyksellä ja parhaassa tapauksessa todella edulliseen hintaan. Tämän hetken huutokauppa on auki 31.3.2020 asti, johon mennessä otetaan vastaan hintatarjouksia. Huutokaupan menetelmänä on ns. Vickrey Auction -metodi, jossa huutokaupan voittaa suurimman tarjouksen tehnyt ostaja. Voittaja sitoutuu ostamaan palvelun toiseksi suurimman hintatarjoajan ehdotetulla hinnalla. Tarjoukset käsitellään luottamuksellisesti ja huutokaupan sulkemispäivän jälkeisenä viikkona julkaistaan kaikki tarjoukset euromääräisinä. Tarjoajien nimet paljastetaan pyynnöstä ainostaan hintatarjouksen tehneille. Tutustu alla oleviin ohjeisiin ja tee tarjous - onnea huutokauppaan! 

Tutustu Tiimipeiliin®

Tiimipeili® on ennakkoluuloton ja kokonaisvaltainen fenomenologiseen lähestymiseen perustuva henkilöstötutkimus. Sen avulla voit selvittää, mitä tiimillesi oikeasti kuuluu, ja antaa työyhteisöllesi mahdollisuudet sitoutua tiimin kehitykseen kohti toimivampaa, tuottavampaa ja onnellisempaa työskentelyä. Lue lisää Tiimipeilistä® sivun yläreunassa olevien otsikoiden avulla. Lisäksi voit pyytää ilmaisen Tiimipeili® -tutustumistapaamisen.

Keskustelkaa yhdessä

"Työyhteisö" voi olla mikä tahansa noin 5-15 henkilöstä koostuva tiimi, työryhmä, johtoryhmä, hallitus, pienen organisaation koko työyhteisö tai isomman organisaation yksikkö. Onnistumiseen tarvitaan halua kehittää työyhteisön toimintaa ja rohkeutta katsoa peiliin. Keskustele työyhteisösi  kanssa halukkuudesta ja tarpeesta lähteä mukaan huutokauppakilpailuun tapauksessa, jossa tekemänne tarjous voittaa huutokaupan ja näin sitoudutte lähteä mukaan Tiimipeili® prosessiin.